NIOZ

NL | TECHNISCH MEDEWERKER

Hou je van afwisseling in je werk en ben je een technische "duizendpoot"? Dan is deze vacature iets voor jou. Het Koninklijk Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee (NIOZ) op Texel zoekt een doortastende technisch medewerker (mbo werk- en denkniveau) die het leuk vindt om bij een internationaal kennisinstituut te werken.

2018-09-05 15:27:45
LOCATIE:                               KONINKLIJK NIOZ-TEXEL  
VACATURE ID:                      2018 - 068
SLUITINGSDATUM:             30 SEPTEMBER 2018

 

DE VACATURE

Als technisch medewerker maak je deel uit van de afdeling Facility Management, waarin jouw werktuigbouwkundige kennis een meerwaarde is. Facility Management is o.a. verantwoordelijk voor het onderhoud aan gebouwen, installaties, terreinen, klimaatkamers en de meetsteiger.

In je rol als technisch medewerker beheer en bedien je technische installaties en systemen, zoals centrale verwarming, luchtbehandeling, drinkwater, zeewater, laboratoriumgassen, et cetera. Je voert onderhoud en/of herstelwerkzaamheden uit op werktuigbouwkundig en elektrotechnisch vakgebied, maar ook als het gaat om het bedienen van installaties en machines. Tevens signaleer en analyseer je storingen uit het gebouwbeheersysteem en handel je hiernaar.
Je verricht tevens allerlei voorkomende dagelijkse werkzaamheden.

Je ondersteunt het hoofd FM bij offerteaanvragen op een afgebakend (vak)gebied en registreert verrichte werkzaamheden en bevindingen door het bijhouden van de administratie van deze werkzaamheden.

Verder ben je bezig met het realiseren en modificeren van proefopstellingen voor de wetenschap. Werk stem je af in samenspraak met je collega’s en met het Hoofd Facility Management.

 

DE KANDIDAAT

Heb je een mbo werk- en denkniveau (b.v. mbo werktuigbouwkunde) en beschik je over relevante werkervaring in de utiliteitsbouw? Ben je een proactieve doorzetter die snel schakelt, zich flexibel opstelt, goed samenwerkt en innovatief is? Dan leren we je graag beter kennen.

Omdat je gaat werken in een internationale werkomgeving is het van belang dat je de Engelse taal schriftelijk en mondeling meester bent.

In verband met het draaien van storingsdiensten is het essentieel dat je op Texel woonachtig bent en in het bezit bent van rijbewijs B.

 

DE VOORWAARDEN

We bieden je een dienstverband voor 40 uur per week (100% aanstelling) voor de duur van 1 jaar.
Bij goed functioneren is er uitzicht op een vast dienstverband.

Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring, conform CAO WVOI, maximaal
€ 3.017- bruto per maand (max schaal 7), 8% vakantietoeslag en een 8,33% eindejaarsuitkering.
Je mag rekenen op 42 vakantiedagen.

Voor meer informatie over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Biem Trap (Hoofd FM). Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Sigrid Moerbeek (senior HR-adviseur). 

Meer informatie over het NIOZ vind je hier.

 VIEW CURRENT JOB OPENINGS

Share on:
Twitter Facebook Google+ LinkedIn

Share with a friend:
Mail a friend