NIOZ

Projectmedewerker recruitment

2021-12-16 09:05:10

Wil jij de zee zien vanuit je kantoor, een bijdrage leveren aan onze mooie organisatie én zoek jij een dienstverlenende rol met een proactief karakter? Dan is dit je kans!

LOCATIE:                     Koninklijk NIOZ - Locatie Texel
VACATURENR.:           2021 –76
SLUITINGSDATUM:    31 januari 2022

 

HET TEAM

Het Koninklijk Nederlands Intituut voor Onderzoek der Zee (NIOZ) is dé (inter)nationale wetenschappelijke toegangspoort tot het Wadden- en Noordzeegebied en doet wereldwijd onderzoek van delta tot diepzee. Het HR team staat in het hart van deze internationaal georiënteerde wetenschapsorganisatie. Het team ondersteunt (wetenschappelijke) departementshoofden, (senior) onderzoeksleiders en teamleiders van ondersteunende afdelingen bij integraal leidinggeven en competentiegericht personeelsbeleid. Ook begeleidt het team de vele (internationale) onderzoekers die naar Texel en Yerseke komen met vergunningen, huisvesting en een goede 'on boarding'. Lees hier meer over het NIOZ.

 

HET PROJECT

Met haar ruim 80 vacatures op jaarbasis in een organisatie met 40 nationaliteiten is de vraag naar de doorontwikkeling van het wervings- en ‘on boarding’-proces zeer actueel en nodig. De wens is deze processen verder te professionaliseren en digitaliseren, het onderhouden van een nieuw recruitmentsysteem is hier onderdeel van. Daarbij hoort o.a. ook het herzien van werkprocedures aangaande werving, selectie en instroom. Tevens organiseer en ondersteun je het gehele on boarding proces van werving tot instroom inclusief begeleiding naar huisvesting. Voor deze rol zijn wij op zoek naar een procesgerichte, creatieve collega met sterk ontwikkelde communicatie vaardigheden, die het leuk vindt om mee te werken aan deze uitdagingen van het HR team. De functie is op projectbasis voor 2 jaar, voor 24-32 uur per week.

 

FUNCTIE-EISEN

Je gaat onderdeel uit maken van het HR team en kan op termijn in voorkomende gevallen ook andere HR taken op je nemen. Het team bestaat uit zes professionals en functioneert op haar best door een gezonde mix van professionaliteit, daadkracht en humor. Voor deze rol is het van belang dat je het leuk vindt om in een complexe organisatie een adequaat proces neer te zetten. Je spart hiervoor o.a. veel met de HR-adviseurs over lopende wervingen en biedt hen ondersteuning hierin. Een achtergrond in HR is niet noodzakelijk, affiniteit met het reilen en zeilen van een HR afdeling wel. Verder is onderstaande op jou van toepassing;

  • Je hebt bewezen capaciteiten op gebied van administratieve ondersteuning op minimaal MBO + niveau
  • Je hebt van nature sterk ontwikkelde sociale vaardigheden en bent creatief in het bedenken van oplossingen
  • Je werkt zeer nauwkeurig en zorgvuldig, en hebt gevoel voor digitalisering
  • Je bent in staat om prioriteiten te stellen en te schakelen tussen planmatig werken en ad-hoc zaken
  • Je laat je niet afschrikken door de veelheid aan vragen en processen die gelijktijdig door elkaar lopen
  • Je bent zelf startend, proactief en een teamspeler
  • Je zoekt actief de afstemming met de stakeholders van een werving en kan de vertaalslag maken naar verbetervoorstellen voor een optimaal proces
  • Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift


DE VOORWAARDEN

Wij bieden een prettige, vrije en collegiale werkomgeving waarin ontwikkeling, veiligheid en gezondheid centraal staan. Je arbeidsovereenkomst bij het Koninklijke NIOZ is een NWO-I dienstverband. We bieden je een dienstverband voor de duur van het project voor in eerste instantie 2 jaar. Na twee jaar wordt de arbeidsomvang voor deze functie herzien.

Het Koninklijk NIOZ biedt een salaris conform schaal 8 of 9 van de CAO-Onderzoeksinstellingen (CAO-OI), afhankelijk van vooropleiding en relevante werkervaring. Je ontvangt 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Op jaarbasis o.b.v. fulltime 42 vakantiedagen (toekenning naar rato dienstverband), goede pensioenvoorzieningen en flexibele werktijden.

Gedurende je dienstverband stimuleert het NIOZ je professionele ontwikkeling. Hiertoe bieden we je uitgebreide cursusmogelijkheden. Indien nodig helpen wij met het vinden van geschikte huisvesting. Onze CAO kent een ruime tegemoetkoming in de verhuiskosten en uitstekende voorzieningen voor ouderschapsverlof.

 

MEER INFORMATIE

Voor aanvullende informatie en/of vragen over deze vacature kunt u contact opnemen met Sandra Liefhebber (hoofd HRM), of Mylène Lormans (sr. HRM adviseur).

Wij streven ernaar dat onze medewerkers een afspiegeling zijn van de diversiteit in de samenleving, waaronder leeftijd, geslacht en culturele achtergrond. Wij verwelkomen daarom sollicitaties van kandidaten die de diversiteit van het NIOZ kunnen vergroten. Als u geïnteresseerd bent in deze functie, bezoek dan onze website www.workingatnioz.com en solliciteer op deze vacature. Hier vindt u ook meer informatie over het NIOZ.

De sollicitatiegesprekken vinden begin februari 2022 plaats.VIEW CURRENT JOB OPENINGS

Share on:
Twitter Facebook LinkedIn

Share with a friend:
Mail a friend