NIOZ

NL | Tweede stuurman Pelagia

Het Koninklijk Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee (NIOZ) is voor het oceaangaande onderzoeksschip Pelagia op zoek naar een tweede stuurman (minimaal ‘officer in charge of a navigational watch’) die voldoet aan alle STCW-normen (certificaten) en goed bekend is met ISM en ISPS. Als ons nieuwe bemanningslid ga je werken op de afdeling Nationale Mariene Onderzoeksfaciliteit (NMF).

2018-10-22 11:29:22
LOCATIE:                             NIOZ TEXEL 
VACATURENUMMER:       2018 - 056
SLUITINGSDATUM:           18 NOVEMBER 2018

 

DE NATIONALE MARINE FACILITEIT

De afdeling NMF centraliseert alle activiteiten betreffende vaarvoorbereiding en ondersteuning van het zeevarend onderzoek. Deze activiteiten betreffen onder andere beheer en onderhoud van de schepen in de vloot, beheer en onderhoud van de zeegaande apparatuur en het op het schip aanwezige equipment maar ook de planning van de vaarschema’s en ondersteuning voor onderzoekers bij voorbereiding van missies op de onderzoeksschepen. Hiermee zijn we het technologische en logistieke zenuwcentrum voor zeegaand onderzoek in Nederland.

 

DE VACATURE

De RV Pelagia is het enige oceaangaande onderzoeksschip van Nederland en levert een essentiële bijdrage aan het zeeonderzoek door (inter)nationale kennisinstituten en universiteiten. De tweede stuurman die we zoeken is, onder aansturing van de gezagvoerder, resp. de eerste stuurman, verantwoordelijk voor de nautische en operationele bedrijfsvoering aan boord van de RV Pelagia.  

 

DE KANDIDAAT

We zoeken een gemotiveerde en enthousiaste tweede stuurman die in het bezit is van een geldig vaarbevoegdheidsbewijs (minimaal ‘officer in charge of a navigational watch’). Je voldoet aan alle STCW-normen (certificaten) en bent goed bekend met ISM en ISPS. Je bezit een geldig paspoort en monsterboekje en beschikt over een geldige medische keuring voor de zeevaart. Ons vaarschema is ‘6 weken op, 6 weken af’.

 

DE VOORWAARDEN

Je aanstelling bij het Koninklijk Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee is een NWO-dienstverband. We bieden je een tijdelijk dienstverband voor de duur van twee jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Inschaling vindt, afhankelijk van geschiktheid voor de functie, plaats in schaal 7. Ons vaarschema is: 6 weken op, 6 weken af. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de cao van de Werkgeversvereniging Onderzoeksinstellingen (WVOI).

 

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie over de inhoud van de vacature: Thomas de Greef (afdelingshoofd NMF). Neem voor alle overige vragen contact op met Valentijn Tiemensma (senior HR-adviseur): 06- 27 74 27 39.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats medio half december

Gezien het diversiteitsbeleid van het NIOZ worden vrouwen nadrukkelijk uitgenodigd om te solliciteren.

Meer over de Nationale Marine Faciliteit Development vind je hier.VIEW CURRENT JOB OPENINGS

Share on:
Twitter Facebook Google+ LinkedIn

Share with a friend:
Mail a friend