NIOZ

NL | Technisch medewerker

Hou je van afwisseling in je werk en ben je een technische "duizendpoot"? Dan is deze vacature iets voor jou. Het Koninklijk Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee (NIOZ) op Texel zoekt een doortastende technisch medewerker (mbo werk- en denkniveau) die het leuk vindt om bij een internationaal kennisinstituut te werken.

2017-10-26 10:02:57
LOCATIE:                             KONINKLIJK NIOZ-TEXEL  
VACATURE ID:                    2017-087
SLUITINGSDATUM:           24 november 2017

 

DE ORGANISATIE

Bij het Koninklijk Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee (NIOZ) op Texel en in Yerseke onderzoeken 300 internationale biologen, fysici, chemici en geologen uit 27 landen verleden, heden en toekomst van oceanen, kustzeeën en estuaria. Hun fundamentele en toegepaste studies –op zee en in het lab– dragen bij aan het beter begrijpen, benutten en beschermen van onze blauwe planeet. De grondslag onder de excellente wetenschapsprestaties van het NIOZ wordt gevormd door een eigen, multidisciplinaire onderzoeksbenadering.

Wetenschappers van het instituut werken in vier gespecialiseerde onderzoeksgroepen: Ocean Systems (OCS), Coastal Systems (COS), Marine Microbiology and Biogeochemistry (MMB) en Estuarine and Delta Systems (EDS). Deze afdelingen werken nationaal en internationaal samen met andere onderzoeksinstituten, universiteiten en bedrijven.

Als nationaal kennisinstituut faciliteert het NIOZ het Nederlands marien onderzoek met onderzoeksschepen, moderne laboratoria en een designafdeling waar hoogtechnologische onderzoeksapparatuur wordt ontworpen en geproduceerd.

Het NIOZ is onderdeel van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) en werkt nauw samen met Universiteit Utrecht.

 

DE VACATURE

Hou je van afwisseling in je werk? Dan is deze vacature iets voor jou.

In de functie als technisch medewerker maak je deel uit van de afdeling Facility Management, waarin jouw bouwkundige kennis een meerwaarde is. Facility Management is onder andere verantwoordelijk voor het onderhoud aan gebouwen, installaties, terreinen, klimaatkamers en meetsteiger.

In je rol als technisch medewerker beheer je de timmerwerkplaats. Je draagt zorg voor het sleutelplan, het schilderwerk, het inrichten van kantoren, de inkoop van meubilair en het onderhoud van gebouwen, terreinen en groenvoorziening. Je verricht kleine technische klussen en je verhelpt dagelijkse storingen.

Verder ben je actief met het begeleiden van bouwkundige projecten. Hierbij overleg je met de gebruikers, maak je principe schetsen, vraag je offertes op en maak je bouwplanningen. Je houdt binnen je vakgebied de administratie bij. Tevens maak en modificeer je proefopstellingen voor de wetenschap.

Werk stem je af in samenspraak met je collega’s en met het Hoofd Facility Management.

De standplaats is Texel.

 

DE KANDIDAAT

Heb je een mbo werk- en denkniveau (bijboorbeeld mbo bouwkunde), beschik je over relevante werkervaring en lijkt het je wel wat om bij een nationaal kennisinstituut te werken? Ben je een proactieve doorzetter die snel schakelt, zich flexibel opstelt, goed samenwerkt en innovatief is? Dan leren we je graag beter kennen.

Omdat je gaat werken in een internationale werkomgeving is het tevens van belang dat je de Engelse taal schriftelijk en mondeling meester bent.

In verband met het draaien van storingsdiensten in de toekomst, is het essentieel dat je op Texel woonachtig bent en in het bezit bent van rijbewijs B.

 

DE VOORWAARDEN

We bieden je een dienstverband voor 40 uur per week (100% aanstelling) voor de duur van twee jaar. Bij goed functioneren is er uitzicht op een vast dienstverband.

Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring, conform CAO WVOI, maximaal  € 2.958- bruto per maand (schaal 7), 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering 8,33%. Je mag rekenen op 42 vakantiedagen.

Voor meer informatie over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Biem Trap (Hoofd FM). Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Sigrid Moerbeek (senior HR-adviseur). VIEW CURRENT JOB OPENINGS

Share on:
Twitter Facebook Google+ LinkedIn

Share with a friend:
Mail a friend