NIOZ

NL | Software Developer

Het Koninklijk Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee (NIOZ) op Texel zoekt een allround “software developer” (hbo werk- en denkniveau) die het leuk vindt om bij een internationaal kennisinstituut te werken. NIOZ-ICT bestaat uit een klein team van 7 personen en is verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van de volledige soft- en hardware infrastructuur van het instituut voor zowel de wetenschap als alle overige administratieve activiteiten.

2017-10-26 11:31:35
LOCATIE:                              KONINKLIJK NIOZ-TEXEL  
VACATURE ID:                     2017-088
SLUITINGSDATUM:            2 februari 2018 (Let op: selectie start direct)

 

DE ORGANISATIE

Bij het Koninklijk Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee (NIOZ) op Texel en in Yerseke onderzoeken 300 internationale biologen, fysici, chemici en geologen uit 27 landen verleden, heden en toekomst van oceanen, kustzeeën en estuaria. Hun fundamentele en toegepaste studies –op zee en in het lab– dragen bij aan het beter begrijpen, benutten en beschermen van onze blauwe planeet. De grondslag onder de excellente wetenschapsprestaties van het NIOZ wordt gevormd door een eigen, multidisciplinaire onderzoeksbenadering.

Wetenschappers van het instituut werken in vier gespecialiseerde onderzoeksgroepen: Ocean Systems (OCS), Coastal Systems (COS), Marine Microbiology and Biogeochemistry (MMB) en Estuarine and Delta Systems (EDS). Deze afdelingen werken nationaal en internationaal samen met andere onderzoeksinstituten, universiteiten en bedrijven.

Als nationaal kennisinstituut faciliteert het NIOZ het Nederlands marien onderzoek met onderzoeksschepen, moderne laboratoria en een designafdeling waar hoogtechnologische onderzoeksapparatuur wordt ontworpen en geproduceerd.

Het NIOZ is onderdeel van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) en werkt nauw samen met Universiteit Utrecht.


VACATURE

Vind je het leuk om de nieuwste ontwikkelingen op IT-gebied te volgen en toe te passen? Kun je goed focussen in een dynamische omgeving, maar ook snel schakelen als dat nodig is?

Het NIOZ op Texel zoekt een allround software developer ter versterking van het ICT-team. Als software developer werk je samen met het team aan de ontwikkeling van applicaties om onderzoeksdata te beheren, te archiveren en te kunnen delen met externe onderzoekers. Daarnaast lever je een bijdrage om de IT-infrastructuur van het instituut up-to-date te houden. Hier komt je nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen op IT-gebied goed van pas!

De standplaats is Texel.

 

DE KANDIDAAT

Heb je een hbo werk- en denkniveau met ruime ervaring in C#, ASP.Net/Web-API en MS-SQL? Beheers je daarnaast ook JavaScript/TypeScript en kun je overweg met Visual Studio en Git? Dan nodigen we je graag uit om te reageren op onze vacature!

Voor een goede samenwerking binnen het IT-team en dienstverlening naar andere medewerkers binnen ons instituut is het van belang dat je goed kunt communiceren en je kunt verplaatsen in de rol van de ander. Omdat het instituut een internationaal verkeersplein van wetenschappers is, wordt een zekere beheersing van de Engelse taal op prijs gesteld.

 

DE VOORWAARDEN

We bieden je een dienstverband voor 40 uur per week (100% aanstelling) voor de duur van twee jaar. Bij goed functioneren is er uitzicht op een vast dienstverband.

Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring, conform CAO WVOI, maximaal
€ 4.154,- bruto per maand (schaal 10), 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering 8,33%. Bij een 100% aanstelling mag je rekenen op 42 vakantiedagen.

Voor meer informatie over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Wim Pool (hoofd ICT). Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Sigrid Moerbeek (sr HR Adviseur)

 VIEW CURRENT JOB OPENINGS

Share on:
Twitter Facebook Google+ LinkedIn

Share with a friend:
Mail a friend