NIOZ

RECEPTIE MEDEWERKER (TEXEL)

Het Koninklijk Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee (NIOZ) zoekt voor de afdeling Facility Management een receptie medewerker die als eerste aanspreekpunt het visitekaartje wil zijn voor het NIOZ op Texel. Ben je klantvriendelijk, gastvrij, stressbestendig, sociaal, zelfstandig en flexibel, dan ben jij degene die wij zoeken.

2021-09-06 16:29:50

Locatie:                                Koninklijk NIOZ, standplaats Texel
Vacaturenummer:               2021 – 46
Sluitingsdatum:                  24 september 2021

 

DE ORGANISATIE
Koninklijk NIOZ is een wetenschappelijk instituut van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) en hét oceanografisch instituut van Nederland voor zowel fundamenteel als voor vernieuwend toegepast onderzoek. Het NIOZ is gevestigd op twee locaties, Texel en Yerseke. Zeeonderzoek is spannend, avontuurlijk, dynamisch én belangrijk voor de maatschappij.

 

DE VACATURE
Als receptie medewerker werk je bij de afdeling Facility Management. Je ontvangt en registreert bezoekers en fungeert als vraagbaak voor bezoekers en medewerkers. Daarnaast handel je binnenkomende telefoongesprekken correct af en schakel je de interne of externe noodprocedure in bij calamiteiten. Ook verricht je diverse repro en administratieve werkzaamheden, zoals postafhandeling, bijhouden van reserveringssystemen van vergaderzalen en dienstauto’s, individuele reisboekingen en het maken van pasfoto’s. Tevens verricht je voornamelijk administratieve assistentie bij interne recepties, vergaderingen en diverse evenementen. 


DE KANDIDAAT
Je hebt vmbo werk- en denkniveau 4 c.q. havo en een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Verder heb je kennis van diverse computerpakketten, zoals Excel, Word, Outlook en Microsoft Teams en beschik je over enige relevante werkervaring. Verder ben je communicatief vaardig en vragen wij een klantgerichte werkhouding voor zowel in- als externe klanten en flexibiliteit om tijdens afwezigheid van collega’s andere of meerdere dagdelen te werken.

 

DE VOORWAARDEN
Wij bieden een prettige, vrije en collegiale werkomgeving waarin ontwikkeling, veiligheid en gezondheid centraal staan. Je arbeidsovereenkomst bij het Koninklijke NIOZ is een NWO-I dienstverband. We bieden je een tijdelijk dienstverband voor de duur van een jaar voor 19 uur per week. Bij goed functioneren is er uitzicht op een vast dienstverband. Je salaris is afhankelijk van je opleiding en relevante ervaring € 1.171,- -  € 1.390,- bruto per maand (schaal 5), 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Bij een dienstverband voor 19 uur per week heb je recht op 117 uur vakantie per jaar en goede pensioenvoorzieningen.

Gedurende je dienstverband stimuleert het NIOZ je professionele ontwikkeling. Hiertoe bieden we je uitgebreide cursusmogelijkheden. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de cao van de Werkgeversvereniging Onderzoeksinstellingen (WVOI)

 

MEER INFORMATIE
Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Biem Trap (hoofd Facility Management). Neem voor meer informatie over de procedure contact op met Sigrid Moerbeek (senior HRM-adviseur).

 

REAGEREN
We streven ernaar dat ons personeel de diversiteit in de samenleving weerspiegelt, onder andere op het gebied van leeftijd, geslacht en culturele achtergrond. We stellen het daarom zeer op prijs als kandidaten solliciteren die de diversiteit van het NIOZ kunnen vergroten. Als je geïnteresseerd bent in deze functie solliciteer dan via deze site naar deze vacature via de button “Apply to job here”. Meer informatie over het NIOZ vind je op www.nioz.nl .

Gesprekken zullen begin oktober plaatsvinden.

 

VIEW CURRENT JOB OPENINGS

Share on:
Twitter Facebook LinkedIn

Share with a friend:
Mail a friend