NIOZ

NL | ICT - NETWERKBEHEERDER

Wij zijn op zoek naar een allround netwerkbeheerder (hbo werk- en denkniveau) die het leuk vindt om bij een internationaal kennisinstituut te werken.

2018-05-16 14:53:54

LOCATIE                      :  KONINKLIJK NIOZ, standplaats TEXEL

VACATURE ID              :  2018-042

SLUITINGSDATUM:     :  29 juni 2018 (Let op: selectie start direct!)

Als internationaal kennisinstituut faciliteert het NIOZ het Nederlands marien onderzoek met onderzoeksschepen, moderne laboratoria en een designafdeling waar hoogtechnologische onderzoeksapparatuur wordt ontworpen en geproduceerd. NIOZ-ICT Bestaat uit een klein team van 7 personen en is verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van de volledige soft- en hardware –infrastructuur van het instituut voor zowel de wetenschap als alle overige administratieve activiteiten.

DE VACATURE

Als allround netwerkbeheerder werk je samen met je ICT collega's aan het beheer van ons netwerk en de daarop werkende systemen op zowel het instituut als aan boord van onze onderzoeksschepen. Het werk omvat het vooronderzoek, installeren en configureren van hard- en software op Pc's, servers en aanvullende randapparatuur met de nodige aandacht voor informatieveiligheid. Daarnaast lever je een bijdrage aan het afhandelen van storingen en klachten.

 

DE KANDIDAAT

Heb je een hbo werk- en denkniveau en een ICT-opleiding? Heb je interesse en ervaring in met name de hardware kant van het netwerkbeheer? Ben je allround, zorgvuldig en heb je het vermogen om effectief samen te werken met je collega’s? Zijn het opsporen van mogelijke oorzaken van problemen en zoeken van ter zake doende gegevens taken waar je je graag mee bezig houdt?

Dan nodigen we je graag uit om te reageren op onze vacature!

Voor een goede samenwerking binnen het IT-team en dienstverlening naar andere medewerkers binnen ons instituut is het van belang dat je goed kunt communiceren en je kunt verplaatsen in de rol van de ander. Omdat het instituut een internationaal verkeersplein van wetenschappers is, wordt een zekere beheersing van de Engelse taal op prijs gesteld.

 

DE VOORWAARDEN

We bieden je een dienstverband voor 40 uur per week (100% aanstelling) voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren is er uitzicht op een vast dienstverband.

Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring, conform CAO WVOI, maximaal € 3.856,- bruto per maand (schaal 9), 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering 8,33%. Bij een 100% aanstelling mag je rekenen op 42 vakantiedagen.

Voor meer informatie over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Wim Pool (Hoofd ICT). Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Sigrid Moerbeek (sr. HR adviseur).

 

LET OP: SELECTIE START DIRECT, BIJ EEN GESCHIKTE KANDIDAAT SLUIT DE VACATURE.

 

 VIEW CURRENT JOB OPENINGS

Share on:
Twitter Facebook Google+ LinkedIn

Share with a friend:
Mail a friend