NIOZ

NL | Communicatiemedewerker / managementassistent

Hou je van afwisseling in je werk? Dan is deze vacature iets voor jou. Het Koninklijk Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee (NIOZ) op Texel zoekt een doortastende communicatiemedewerker / managementassistent (mbo werk- en denkniveau). In deze functie ben je voortdurend actief op twee werkterreinen: communicatie en managementondersteuning.

2017-10-02 10:52:52
LOCATION:            KONINKLIJK NIOZ - TEXEL
VACANCY ID:         2017-079 
CLOSING DATE:    28 OKTOBER 2017


DE ORGANISATIE

Bij het Koninklijk Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee (NIOZ) op Texel en in Yerseke onderzoeken 300 internationale biologen, fysici, chemici en geologen uit 27 landen verleden, heden en toekomst van oceanen, kustzeeën en estuaria. Hun fundamentele en toegepaste studies –op zee en in het lab– dragen bij aan het beter begrijpen, benutten en beschermen van onze blauwe planeet. De grondslag onder de excellente wetenschapsprestaties van het NIOZ wordt gevormd door een eigen, multidisciplinaire onderzoeksbenadering.

Wetenschappers van het instituut werken in vier gespecialiseerde onderzoeksgroepen: Ocean Systems (OCS), Coastal Systems (COS), Marine Microbiology and Biogeochemistry (MMB) en Estuarine and Delta Systems (EDS). Deze afdelingen werken nationaal en internationaal samen met andere onderzoeksinstituten, universiteiten en bedrijven.

Als nationaal kennisinstituut faciliteert het NIOZ het Nederlands marien onderzoek met onderzoeksschepen, moderne laboratoria en een designafdeling waar hoogtechnologische onderzoeksapparatuur wordt ontworpen en geproduceerd.

Het NIOZ is onderdeel van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) en werkt nauw samen met Universiteit Utrecht.

DE VACATURE

Hou je van afwisseling in je werk? Dan is deze vacature iets voor jou. In de functie communicatiemedewerker /managementassistent ben je voortdurend actief op twee werkterreinen: communicatie en managementondersteuning.

In je rol als communicatiemedewerker beheer je onze communicatiemiddelen, zoals het intranet, de websites en sociale media. Je ondersteunt de productie van brochures, flyers en presentaties en helpt evenementen te organiseren, zoals congressen en ‘summer schools’. Je stemt je werkzaamheden af met het Hoofd Communicatie. 

Als managementassistent ben je actief met het agenderen en coördineren van afspraken van de afdelingshoofden en de directeur. Je registreert, ordent, beheert, documenteert en archiveert managementinformatie – op papier en digitaal. Bovendien voer je in beide rollen ondersteunende administratieve werkzaamheden uit. Werk stem je af in samenspraak met collega’s.   

De standplaats is Texel.

DE KANDIDAAT

Heb je een mbo werk- en denkniveau (b.v. Schoevers of Communicatie), beschik je over relevante werkervaring en lijkt het je wel wat om bij een nationaal kennisinstituut te werken? Ben je een proactieve doorzetter die snel schakelt, zich flexibel opstelt en goed samenwerkt met collega’s op beide afdelingen? Dan leren we je graag beter kennen.

Goede schriftelijke en mondelinge beheersing van het Nederlands is voor een goede uitvoering van deze functie vereist. Omdat je gaat werken in een internationale werkomgeving is het tevens van belang dat je de Engelse taal meester bent. Ervaring met (web)redactie, sociale media en intranet strekt tot aanbeveling.


DE VOORWAARDEN

We bieden je een dienstverband voor 32 uur per week (80% aanstelling) voor de duur van twee jaar. Bij goed functioneren is er uitzicht op een vast dienstverband. Vanwege de bezetting op het secretariaat wordt er van je verwacht dat je sowieso op vrijdag kunt werken.

Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring, conform CAO WVOI, maximaal  
€ 2674,40 bruto per maand (bij 32 uur per week), 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering 8,33%. Bij een 80% aanstelling mag je rekenen op 34 vakantiedagen.

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie over de inhoud van de vacature en de procedure kun je contact opnemen met Sigrid Moerbeek (senior HR-adviseur). VIEW CURRENT JOB OPENINGS

Share on:
Twitter Facebook Google+ LinkedIn

Share with a friend:
Mail a friend