NIOZ

NL | Chemisch analist

De afdeling Estuariene- en Delta Systemen (EDS, afdelingshoofd: prof. dr. Klaas Timmermans) in Yerseke is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde chemisch analist (hbo) voor het verrichten van veld- en laboratoriumwerk.

 

LOCATIE:                    NIOZ YERSEKE

VACATURE NR.:         2017 – 002

SLUITINGSDATUM:   3 maart 2017

 

DE AFDELING

De afdeling Estuariene- en Delta Systemen onderzoekt hoe interacties tussen benthische en pelagische organismen, waterstroming, sedimentatie en biochemie de fysische leefwereld in estuaria en delta vormgeven en hoe dit het functioneren en de veerkracht van de diverse, natuurlijke gemeenschappen die er leven beïnvloedt.

In ons onderzoek hanteren we een multidisciplinaire aanpak. We combineren state-of-the-art biofysische en biochemische metingen, remote sensing en manipulatieve experimenten met mathematische en numerieke modellering. Hiermee proberen we een goed inzicht te krijgen in de processen die estuariën en delta’s vormen. Ons onderzoek richt zich op estuariën en delta’s in Nederland en de rest van de wereld.

Een bijkomend aspect in ons onderzoek is het beantwoorden van de vraag hoe abiotische en biotische interacties waarde kunnen creëren voor de samenleving.

 

DE VACATURE

We zijn op zoek naar een gedreven chemisch analist. Je ondersteunt ons onderzoek met analyses in het laboratorium en EDS-onderzoek in het veld.

Tijdens je werk in het lab help je onderzoekers bij het coördineren, ondersteunen, uitvoeren en uitwerken van allerlei analyses, waaronder de belangrijke HPLC-analyses van fotosynthese-pigmenten. Je doet zelfstandig waarnemingen en experimenten. In het veld of in het laboratorium.

 

DE KANDIDAAT

Beschik je over een relevante hbo-opleiding? Werk je graag precies en lijkt het je wat een bijdrage te leveren aan ons excellente zeeonderzoek? Dan raken we graag met je in gesprek. Als je ervaring hebt met het coördineren, ondersteunen, uitvoeren en uitwerken van (HPLC) analyses is dat een pré.

Je hebt in het Nederlands en in het Engels een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Je hebt geen moeite met flexibele werktijden als veldwerk dit vereist (buiten kantooruren en/of in het weekeinde). Collegiaal samenwerken is voor jou vanzelfsprekend.  

 

DE VOORWAARDEN

We bieden je een fulltime dienstverband voor de duur van twee jaar. Bij goed functioneren is er uitzicht op een vast dienstverband. Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring, maar je mag rekenen op 42 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag, goede pensioenvoorzieningen en flexibele werktijden.

Gedurende je dienstverband stimuleert het NIOZ je professionele ontwikkeling. Hiertoe bieden we je uitgebreide cursusmogelijkheden. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de cao van de Werkgeversvereniging Onderzoeksinstellingen (WVOI).

Voor meer informatie over de inhoud van de vacature kun je je wenden tot Peter van Breugel (senior onderzoeksmedewerker) of Jacco Kromkamp (senior onderzoeker).

Voor meer informatie over de procedure, stuur een e-mail naar Sigrid Moerbeek (senior HR-adviseur).

De gesprekken vinden plaats in week 6 (6 tot en met 10 maart).

APPLY TO JOB HERE
VIEW CURRENT JOB OPENINGS

Share on:
Twitter Facebook Google+ LinkedIn

Share with a friend: