NIOZ

NL | TECHNISCH MEDEWERKER

Hou je van afwisseling in je werk en ben je een technische "duizendpoot"? Dan is deze vacature iets voor jou. Het Koninklijk Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee (NIOZ) in Yerseke zoekt een doortastende technisch medewerker (Mbo werk- en denkniveau) die het leuk vindt om bij een internationaal kennisinstituut te werken.

2020-02-25 10:57:26

LOCATIE:                             KONINKLIJK NIOZ – Standplaats Yerseke (Zeeland)

VACATURE ID:                     2020 - 013

SLUITINGSDATUM:             6 april 2020

- Vanwege de Corona crisis is deze vacature opengesteld tot en met 6 april 2020 -

DE ORGANISATIE

Bij het Koninklijk Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee (NIOZ) op Texel en in Yerseke onderzoeken ± 300 internationale biologen, fysici, chemici en geologen uit 27 landen verleden, heden en toekomst van oceanen, kustzeeën en estuaria. Hun fundamentele en toegepaste studies –op zee en in het lab– dragen bij aan het beter begrijpen, benutten en beschermen van onze blauwe planeet. De grondslag onder de excellente wetenschapsprestaties van het NIOZ wordt gevormd door een eigen, multidisciplinaire onderzoek benadering.

Wetenschappers van het instituut werken in vier gespecialiseerde onderzoeksgroepen. Deze afdelingen werken nationaal en internationaal samen met andere onderzoeksinstituten, universiteiten en bedrijven.

Als nationaal kennisinstituut faciliteert het NIOZ het Nederlands marien onderzoek met onderzoeksschepen, moderne laboratoria en een designafdeling waar hoogtechnologische onderzoeksapparatuur wordt ontworpen en geproduceerd.

Het NIOZ is onderdeel van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) en werkt nauw samen met Universiteit Utrecht. Voor meer informatie over het NIOZ klik hier.

 

DE VACATURE

De afdeling Facility Management (FM) is op de NIOZ vestigingen verantwoordelijk voor alle facilitaire zaken en het onderhoud, beheer en beveiliging van de gebouwen, terreinen en installaties. In de functie als technisch medewerker maak je deel uit van de Technische dienst binnen Facility Management waarin jouw werktuigbouwkundige kennis een meerwaarde is.

In je rol als technisch medewerker beheer en bedien je technische installaties en systemen, zoals o.a. centrale verwarming, luchtbehandeling, drinkwater, zeewater, laboratoriumgassen, etc. en draag je zorg voor het uitvoeren van (onderhoud- en/of herstel) werkzaamheden op werktuigbouwkundig en elektrotechnisch vakgebied alsmede het bedienen van installaties en machines. Tevens signaleer en analyseer je storingen uit het gebouwbeheersysteem en handel je hiernaar. Je verricht tevens allerlei voorkomende dagelijkse werkzaamheden.

Je ondersteunt het hoofd FM bij offerte aanvragen op een afgebakend (vak)gebied en registreert verrichte werkzaamheden en bevindingen door het bijhouden van de administratie van deze werkzaamheden.

Verder ben je bezig met het assisteren bij en het modificeren van proefopstellingen voor de wetenschap. Werk stem je af in samenspraak met je collega’s en met het Hoofd Facility Management.

 

DE KANDIDAAT

Heb je een Mbo werk- en denkniveau (b.v. Mbo werktuigbouwkunde) en beschik je over relevante werkervaring in de utiliteitsbouw? Ben je een proactieve doorzetter die snel schakelt, zich flexibel opstelt, goed samenwerkt en innovatief is? Dan leren we je graag beter kennen.

Omdat je gaat werken in een internationale werkomgeving is het van belang dat je de Engelse taal schriftelijk en mondeling meester bent.

In verband met het draaien van storingsdiensten is het essentieel dat je in de buurt van Yerseke woonachtig bent en in het bezit bent van rijbewijs B.

 

DE VOORWAARDEN

Wij bieden een prettige, vrije en collegiale werkomgeving waarin ontwikkeling, veiligheid en gezondheid centraal staan. Je aanstelling bij het Koninklijk Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee is een NWO-I-dienstverband. We bieden je een tijdelijk dienstverband voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren is er uitzicht op een vast dienstverband. Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring maximaal € 3.089,- bruto per maand (max schaal 7), 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je mag rekenen op 42 vakantiedagen per jaar, goede pensioenvoorzieningen en flexibele werktijden.

Gedurende je dienstverband stimuleert het NIOZ je professionele ontwikkeling. Hiertoe bieden we je uitgebreide cursusmogelijkheden. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de cao van de Werkgeversvereniging Onderzoeksinstellingen(WVOI).

 

MEER INFORMATIE?

Voor aanvullende informatie over de functie kun je contact opnemen met Biem Trap (hoofd Facility Management) tel. 0222-369425. Neem voor meer informatie over de procedure contact op met Sigrid Moerbeek (senior HR-adviseur), tel. 0222-369330

 VIEW CURRENT JOB OPENINGS

Share on:
Twitter Facebook LinkedIn

Share with a friend:
Mail a friend