NIOZ

Elektronicus NMF Support

2020-10-16 16:52:11

LOCATIE:                       Koninklijk NIOZ  - Texel
VACATURE ID:              2020- 56
SLUITINGSDATUM:     30 november 2020

DE AFDELING

De afdeling Nationale Mariene Faciliteiten (NMF) centraliseert alle activiteiten betreffende vaarvoorbereiding en ondersteuning van het zeevarend onderzoek. Deze activiteiten betreffen -onder meer- beheer en onderhoud van de schepen in de vloot, beheer en onderhoud van de zeegaande apparatuur en op het schip aanwezige equipment, maar tevens de planning van vaarschema’s en ondersteuning voor onderzoekers bij voorbereiding van missies op de onderzoeksschepen.

DE VACATURE

Als Elektronicus NMF Support verricht je je werkzaamheden zowel in de werkplaats op Texel als bij veldwerk en vaartochten op onze onderzoeksvloot. Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de manager NMF Support en als je aan boord bent aan de hoofdwerktuigkundige en/of de expeditieleider. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen (voor problemen in de uitvoeringssfeer), produceren, modificeren, onderhouden, repareren en testen van elektrotechnische apparatuur benodigd voor het wetenschappelijk onderzoek op zee en in onze laboratoria. Tijdens deelname aan de vaartochten draag je ook zorg voor het assembleren, bedienen, onderhouden en verhelpen van mankementen aan apparatuur aan boord.   

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken van documenten, handleidingen en gebruiksaanwijzingen voor apparatuur en instrueer je zonodig de gebruikers en/of opdrachtgevers zowel in de laboratoria als aan boord.

DE KANDIDAAT

Je beschikt minimaal over een MBO-niveau 4 opleiding richting elektronica, elektrotechniek of gelijkwaardig en de opleiding Installatie- Werkverantwoordelijke Hoog- en Laagspanning. Daarnaast kun je (veilig) werken in teamverband. Als je ervaring hebt als elektronicus van zeegaande apparatuur bijvoorbeeld surveyapparatuur of ROV is dat een pré.

Uiteraard beschik je over goede communicatieve, administratieve en sociale vaardigheden. Je kunt goed zelfstandig werken en de juiste prioriteiten stellen. Gezien de internationale samenstelling van het NIOZ is een goede beheersing van de Engelse taal een must.

DE VOORWAARDEN

We bieden een uitdagende functie in een dynamische organisatie. We bieden je een fulltime dienstverband voor de duur van één jaar. Bij goed functioneren is er uitzicht op een vast dienstverband. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de cao van de Werkgeversvereniging Onderzoeksinstellingen (WVOI). 

Voor meer informatie over de inhoud van de vacature: Lorendz Boom, manager NMF Supprt.

Voor alle andere vragen, neem contact op met Alexandra Noppeney, senior HR-adviseur.  

Solliciteren kan door je motivatiebrief en CV te uploaden via www.workingatnioz.com.VIEW CURRENT JOB OPENINGS

Share on:
Twitter Facebook LinkedIn

Share with a friend:
Mail a friend