NIOZ

1e stuurman Pelagia

2019-01-21 12:28:05

LOCATIE:                      KONINKLIJK NIOZ-TEXEL  

VACATURE ID:             2019-003     

SLUITINGSDATUM:     28 februari 2019

 

DE AFDELING

De afdeling NMF centraliseert alle activiteiten betreffende vaarvoorbereiding en ondersteuning van het zeevarend onderzoek in Nederland. Deze activiteiten betreffen, onder andere, beheer en onderhoud van de schepen in de vloot en beheer en onderhoud van de zeegaande apparatuur en op schepen aanwezige equipment. Tevens verzorgt de afdeling NMF de planning van de vaarschema’s en ondersteunen we onderzoekers bij het voorbereiden van missies op onderzoeksschepen. Hiermee zijn we het logistieke zenuwcentrum voor zeegaand onderzoek in Nederland. 

 

DE VACATURE

Rv. Pelagia is het enige oceaangaande onderzoeksschip van Nederland en levert een essentiële bijdrage aan het zeeonderzoek door (inter)nationale kennisinstituten en universiteiten. De 1e stuurman die wij zoeken is, verantwoordelijk voor de nautische en operationele bedrijfsvoering aan boord van rv. Pelagia.

We zoeken een gemotiveerde en enthousiaste 1e stuurman die minimaal in het bezit is van een geldig vaarbevoegdheidsbewijs chief officer-no limitations, je hebt gedegen kennis van ISM-code, de ISPS-code en de MLC regelgeving. Gezien het internationale karakter van de onderzoeken is uitstekende kennis van de Engelse taal in woord en geschrift een vereiste. Uiteraard heb je een geldig paspoort, een monsterboekje en alle relevante STCW certificaten. Tevens heb je meerjarige ervaring als 1e stuurman op onderzoeks-/ koopvaardij- / of off-shore schepen en affiniteit met wetenschap.

  

DE VOORWAARDEN

We bieden je een uitdagende functie in een dynamische organisatie met een wereldwijd vaargebied. Ons vaarschema is ‘6 weken op - 6 weken af’. Je aanstelling bij het Koninklijk Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee is een NWO-dienstverband. We bieden je een tijdelijk dienstverband voor de duur van twee jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Inschaling vindt, afhankelijk van geschiktheid voor de functie, plaats in schaal 8 met doorgroeimogelijkheden naar schaal 9. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de cao van de Werkgeversvereniging Onderzoeksinstellingen (WVOI).

 

Voor meer informatie over de inhoud van de vacature: Thomas de Greef, (Afdelingshoofd NMF), voor alle andere vragen: neem contact op met Valentijn Tiemensma, senior HR-adviseur.  

Gezien het diversiteitsbeleid van het NIOZ worden vrouwen nadrukkelijk uitgenodigd om te solliciteren.

 VIEW CURRENT JOB OPENINGS

Share on:
Twitter Facebook Google+ LinkedIn

Share with a friend:
Mail a friend